Betrouwbaar

Loek Bizzie werd in januari 2019 opgericht en is onderdeel van de Basic Interim Group waartoe ook Basic Interim behoort dat al sinds 2003 actief is op de Limburgse uitzendmarkt.

Als jonge onderneming, met talentvolle medewerkers is Loek Bizzie dan ook dé partner voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar werkstudenten of young professionals. Korte of lange opdrachten, bij Loek Bizzie is jouw personeelsvraag in juiste handen. Geen loze beloftes maar schouders eronder! Dat laatste maakt ons dan ook een betrouwbare en loyale partner. Wij doen ons best om jou als opdrachtgever van het juiste personeel te voorzien en dat zonder veel gedoe.

Betrouwbaarheid garanderen wij ook door ons lidmaatschap bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en onze registratie bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). Hierdoor voldoen wij aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdrachten van sociale premies.

Gemakkelijk en efficiënt

We streven ernaar om zaken zo makkelijk en efficiënt mogelijk aan te pakken. Duidelijke communicatie en het maken van duidelijke afspraken voorkomt onnodig werk en levert het beste resultaat.

Daarom nemen wij van tevoren samen met jou de vacature door, vertel jij ons welke CAO jouw organisatie hanteert en welke beloning bij de functie hoort en vertellen wij jou op basis van deze gegevens wat het uurtarief zal zijn. Als alles duidelijk is kunnen wij ons werk gaan doen en weet jij wat je van ons kunt verwachten.

Wil jij meer over de dienstverlening van Loek Bizzie te weten komen dan kun je ons een whatsappbericht sturen of bellen naar 043-4552543.