Uitzenden

Wanneer je tijdelijk, voor een kortere of langere periode, één of meerdere medewerkers nodig hebt, dan zijn uitzendkrachten vaak dé ideale oplossing.

Loek Bizzie kan op basis van haar zorgvuldig opgebouwde bestand van kandidaten en de samenwerkingsverbanden die zij heeft, het juiste personeel aanleveren binnen de afgesproken tijd.

Wanneer de uitzendkracht bij jou aan de slag gaat is deze altijd bij Loek Bizzie in dienst. De uitzendconstructie biedt zowel jou als opdrachtgever en de uitzendkracht een ruime mate van flexibiliteit.

Werving & Selectie

Met onze dienst werving en selectie heb je de mogelijkheid snel medewerkers aan je organisatie te binden. Je hebt hierbij de mogelijkheid om vanaf de eerste werkdag de kandidaat direct bij je op de payroll te zetten zonder dat je zelf veel tijd kwijt bent geweest aan het werven en selecteren van kandidaten. Loek Bizzie kan je hierin verschillende opties aanbieden.

Mocht je meer informatie willen ontvangen over onze dienstverlening, dan kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor op Maastricht Airport. Onze medewerkers zullen je snel en duidelijk van alle benodigde informatie voorzien en een inschatting kunnen maken of wij iets voor je kunnen betekenen.