You better Loek Bizzie people!

Ben jij op zoek bent naar een leuke bijbaan of vaste job dan ben je bij Loek Bizzie op de juiste plek. Loek Bizzie is in januari 2019 opgericht en bestaat uit een enthousiast team met een goede mix van ervaring en talent. Het gevarieerde en groeiende netwerk van opdrachtgevers in combinatie met diverse samenwerkingsverbanden met andere uitzendorganisaties maakt dat we altijd leuke jobs voor je in de aanbieding hebben.

Werken voor Loek Bizzie is een vernieuwende ervaring waarbij je kunt vertrouwen op een werkgever die met jou meedenkt en alles goed heeft geregeld! Dat de zaken goed zijn geregeld vinden wij zelfs zo belangrijk dat we lid zijn van de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies.

Betrouwbaarheid vinden wij binnen een samenwerking erg belangrijk. Die betrouwbaarheid verwachten wij ook van jou. Daarom maken wij duidelijke afspraken en vinden wij het belangrijk dat deze worden nagekomen.

Inschrijven

Wanneer jij je wilt inschrijven bij Loek Bizzie neem dan eerst van tevoren telefonisch contact met ons op. Tijdens dit telefoongesprek kunnen wij een goed beeld vormen van je wensen en de mogelijkheden die wij hebben. Als wij van mening zijn dat er voldoende mogelijkheden zijn dat je snel via Loek Bizzie aan het werk kunt maken wij een afspraak om je in te schrijven. Met het maken van een afspraak voorkomen we dat je niet voor niets komt en wij voldoende tijd hebben gereserveerd voor een intakegesprek.

Tips voor het intakegesprek:

  • Neem een geldig identiteitsbewijs mee;
  • Neem een uitgebreid en actueel CV mee of mail dit vóór het intakegesprek naar ons;
  • Neem relevante diploma’s en/of certificaten mee;
  • Denk na over eventuele referenties die geraadpleegd kunnen worden door Loek Bizzie;
  • Denk goed na over wat je wilt en verwacht en communiceer duidelijk wanneer er facetten in een functie zitten die een belemmering kunnen vormen voor je functioneren.